счетоводна къща GMA-Консулт ЕООД, гр.София
GMA-Консулт ЕООД
гр. София

Счетоводни услуги, регистрация на фирми, счетоводни консултации

За нас

За нас

Създадена в началото на 2008-ма година в град София счетоводна къща GMA-Консулт ЕООД предлага счетоводни услуги и консултации на фирми от всички браншове. Наши клиенти са фирми развиващи дейност в областта на търговията с индустриални и акцизни стоки, производители на промишлени стоки както и земеделски производители, фризьорски салони и ателиета за красота, спа-центрове, хотели и ресторанти, туристически фирми и туроператори,  транспортни фирми, строителни фирми и мн. други, включително и чуждестранни инвеститори.

Постоянно развиващия ни се екип, в момента се състои от 7 човека, с висше образование в икономическия и юридическия сектор. Ние непрекъснато се развиваме, както като попълваме колектива с нови кадри, така и като участваме в семинари, дискусии, форуми и обучения, за да сме в течение както с българските така и с международните тенденции и промени. Взимаме участие в европейски програми и проекти с оглед повишаване на професионалната ни квалификация и компетентност по всички въпроси засягащи фирменото счетоводство и счетоводството на физически лица.

Стараем се да поддържаме конкурентни цени отговарящи на качеството на счетоводните услуги които предлагаме. Освен месечен абонамент за счетоводни услуги предлагаме и платени счетоводни консултации и регистрация на фирми.

Екипът на GMA-Консулт ЕООД :

Георги АтанасовГеорги Атанасов - Управляващ съдружник
- Магистър по Счетоводство и Контрол, диплома от УНСС и трудов стаж в областта на счетоводството над 13 години

Асен ДимитровАсен Димитров
- Магистър по Счетоводство и Контрол и Магистър по Застраховане и социално дело

Стоян НиколовСтоян Николов - Управител на офис гр. Асеновград.
Магистър по Счетоводство и контрол

Светлана Бонкаловаадвокат Светлана Бонкалова - регистрация на фирми, промяна на обстоятелства, актуално състояние, изготвяне на договори, изваждане на изпълнителен лист и други правни услуги

Ивета МаринополскаИвета Маринополска
офис сътрудник, Бакалавър Икономист с диплома от УНСС

Янкул Янкулов Янкул Янкулов
офис сътрудник, Бакалавър по мениджмънт и маркетинг

Екатерина РеваЕкатерина Рева
офис сътрудник - магистър по мениджмънт и организация с диплома от Руски държавен социален университет гр. Москва - Российский Государственный Социальный Университет город Москва

За връзка с нас ползвайте следните:

Пишете ни Намерете ни във Facebook Пишете ни на Skype

Счетоводна къща
GMA-Консулт ЕООД - гр. София

Моб: 0887 218 435